Νέες καταθέσεις για την υπόθεση της 15χρονης Ιωάννας – Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο φάκελος

Νέες καταθέσεις για την υπόθεση της 15χρονης Ιωάννας – Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο φάκελος

Στον Γενικό Εισαγγελέα, κ. Γιώργο Σαββίδη, αναμένεται να οδηγηθεί ο φάκελος της υπόθεσης της 15χρονης Ιωάννας, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο μετά από χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι στο τελικό στάδιο βρίσκονται καταθέσεις από κάποια «ύποπτα», όπως τα χαρακτήρισε, πρόσωπα ενώ, έχουν ληφθεί και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

«Με την ολοκλήρωση των εν λόγω εξετάσεων, ο φάκελος της υπόθεσης θα προωθηθεί ενώπιων του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη», είπε καταληκτικά.

Υπενθυμίζεται ότι, η 15χρονη Ιωάννα Σκορδή απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο μετά από χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η 15χρονη είχε όγκους και λήφθηκαν δείγματα έτσι ώστε να διαφανεί αν πρόκειται για καρκίνο. Οι γονείς της 15χρονης αιτήθηκαν όπως μεταβεί ιατρός από το Ισραήλ στην Κύπρο για την κόρη τους, κάτι που όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι καθυστέρησε να γίνει και τελικά η Ιωάννα απεβίωσε πριν προλάβει να την εξετάσει ο ιατρός. Από την πρώτη στιγμή οι γονείς της 15χρονης προχώρησαν σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE