ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέες καταθέσεις για την υπόθεση της 15χρονης Ιωάννας – Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο φάκελος

Νέες καταθέσεις για την υπόθεση της 15χρονης Ιωάννας – Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο φάκελος

Στον Γενικό Εισαγγελέα, κ. Γιώργο Σαββίδη, αναμένεται να οδηγηθεί ο φάκελος της υπόθεσης της 15χρονης Ιωάννας, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο μετά από χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι στο τελικό στάδιο βρίσκονται καταθέσεις από κάποια «ύποπτα», όπως τα χαρακτήρισε, πρόσωπα ενώ, έχουν ληφθεί και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

«Με την ολοκλήρωση των εν λόγω εξετάσεων, ο φάκελος της υπόθεσης θα προωθηθεί ενώπιων του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη», είπε καταληκτικά.

Υπενθυμίζεται ότι, η 15χρονη Ιωάννα Σκορδή απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο μετά από χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η 15χρονη είχε όγκους και λήφθηκαν δείγματα έτσι ώστε να διαφανεί αν πρόκειται για καρκίνο. Οι γονείς της 15χρονης αιτήθηκαν όπως μεταβεί ιατρός από το Ισραήλ στην Κύπρο για την κόρη τους, κάτι που όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι καθυστέρησε να γίνει και τελικά η Ιωάννα απεβίωσε πριν προλάβει να την εξετάσει ο ιατρός. Από την πρώτη στιγμή οι γονείς της 15χρονης προχώρησαν σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top