LIKE ONLINE

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει ποια είναι η χειρότερη στιγμή να πάει κάποιος τουαλέτα σε αεροπλάνο

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει ποια είναι η χειρότερη στιγμή να πάει κάποιος τουαλέτα σε αεροπλάνο

Η αεροσυνοδός προτείνει γενικά, να μην χρησιμοποιούν οι επιβάτες τις τουαλέτες, όταν αυτό είναι εφικτό.

Οι τουαλέτες αεροπλάνων είναι αρκετά στενές και... άβολες και οι περισσότεροι επιβάτες, συνήθως, αποφεύγουν να τις χρησιμοποιούν αν η πτήση είναι σύντομη.

Όμως την χρησιμοποιούν οι περισσότεροι επιβάτες σε πτήσεις αρκετών ωρών.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια αεροσυνοδό, δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες, κατά την διάρκεια πτήσης για να πάει κάποιος στην τουαλέτα.

Η αεροσυνοδός εξήγησε: «Η χειρότερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα του αεροπλάνου είναι ακριβώς πριν από την απογείωση και στο τέλος μιας πτήσης, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες αποστάσεις».

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές τις στιγμές της πτήσης συνήθως χρησιμοποιούν αρκετοί την τουαλέτα, επομένως είναι λιγότερο καθαρή.
Η αεροσυνοδός, επίσης, συμβούλεψε να πηγαίνετε στην τουαλέτα πριν καν να σερβίρει το πλήρωμα το φαγητό και υπάρχει λόγος και γι' αυτό.

«Το φαγητό του αεροπλάνου δεν είναι θρεπτικό. Μπορεί να είναι λιπαρό και πλούσιο σε αλάτι και λίπος, πράγματα που δεν είναι και πολύ καλά για την υγεία και τις "κινήσεις" του εντέρου. Έτσι αν χρειαστεί ένας επιβάτης μετά από το γεύμα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εξαιτίας αυτού, δεν θα είναι ευχάριστο να μπείτε εκεί μετά».

Δεν είναι πάντα καθαρά

Παράλληλα, η αεροσυνοδός αποκάλυψε επίσης ότι ακόμη και όταν μια τουαλέτα αεροπλάνου μπορεί να φαίνεται αρκετά καθαρή, δεν είναι πάντα.

«Η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι ουσιαστικά ένα ντουλάπι, χωρίς καθαρό αέρα», σημείωσε, «δεν υπάρχει παράθυρο και ο αερισμός είναι κακός».

«Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που πηγαίνετε στην τουαλέτα, όχι μόνο αναπνέετε στον αέρα πολλών άλλων που έχουν "κάνει τη δουλειά τους" πριν από εσάς (ειδικά αν πρόκειται για πτήση μεγάλων αποστάσεων), αλλά μπορεί επίσης να αναπνέετε σωματίδια περιττωμάτων, που κυκλοφορούν τον αέρα μετά το ξέπλυμα της τουαλέτας», πρόσθεσε η αεροσυνοδός.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top