Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή της 28χρονης Ουκρανής από τον Δρ Ματσάκη - Ποια τα ευρήματα του και τι περιμένει ακόμη

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή της 28χρονης Ουκρανής από τον Δρ Ματσάκη - Ποια τα ευρήματα του και τι περιμένει ακόμη

Διαφορετικά είναι τα ευρύματα από την ιατροδικαστική εξέταση του Δρ Μάριου Ματσάκη  στη σορό της 28χρονης Ουκρανής Lesia Bykova που έχασε τη ζωή της στην Πέτρα του Ρωμιού στις 11 Μαρτίου, σε σχέση με την πρώτη νεκροτομή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δρ Ματσάκη στο ThemaOnline, η εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. «Έμεινε να εξετάσω τα ρούχα της θανούσας και τα ρούχα του κρατούμενου που φορούσε εκείνη την ημέρα. Έχει σταλεί αίτημα στην Αστυνομία μέσω του δικηγόρου του κατηγορούμενου».

Όπως αποκάλυψε, «μέχρι στιγμής, τα πολύ προκαταρκτικά ευρήματα, τόσο από την εξέταση του κρατουμένου, όσο και την αυτοψία στο σημείο, καθώς και από τη νεκροτομή στη σορό της θανούσας, συνάδουν με το ιστορικό που έδωσε ο κρατούμενος.

Πρόσθεσε πως αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης θα ανακοινωθεί αργότερα από τον ίδιο.

Ερωτηθείς πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απάντησε πως αυτό εξαρτάται από την Αστυνομία η οποία θα δώσει άδεια για εξέταση των ρούχων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE