ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο μπούλινγκ σε βάρος 15χρονου σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αττικής: Τον έδεσαν με πετονιά, τον άφησαν στην τάξη και έφυγαν

Άγριο μπούλινγκ σε βάρος 15χρονου σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αττικής: Τον έδεσαν με πετονιά, τον άφησαν στην τάξη και έφυγαν

Ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής την Παρασκευή, όταν έξι 15χρονοι εξύβρισαν και τραυμάτισαν συνομήλικό τους.

Όπως μετέδωσε δε ο Γιάννης Ζιάκας στο κεντρικό ειδήσεων του OPEN οι ανήλικοι, τύλιξαν τον συνομήλικό του με πετονιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό. Μάλιστα, οι δράστες άφησαν τον 15χρονο δεμένο στην τάξη και αποχώρησαν!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έχουν ήδη συλληφθεί 4 ανήλικοι, κατηγορούμενοι για εξύβριση, παράνομη βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος συνομηλίκου τους. Σε βάρος των τεσσάρων 15χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Την ίδια ώρα, έρευνες διαξάγονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο νεαρών ημεδαπών που φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του ανήλικου μαθητή εντός του ιδιωτικού σχολικού ιδρύματος και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Σε βάρος των δύο τελευταίων -οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας- σχηματίστηκε δικογραφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές και βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις 15χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.

Εκτός των ανωτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 15χρονων ημεδαπών, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδικότερα, άπαντες οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προέβησαν στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος συνομήλικου τους, πρωινές ώρες της 31-3-2023 εντός ιδιωτικού σχολικού συγκροτήματος της Αττικής διαρκούντος του σχολικού προγράμματος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.»

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top