ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οχήματα συγκρούστηκαν και ακινητοποιήθηκαν σε τοίχο οικίας – Καλέστηκε η Πυροσβεστική για αποπαγίδευση ενός προσώπου

Οχήματα συγκρούστηκαν και ακινητοποιήθηκαν σε τοίχο οικίας – Καλέστηκε η Πυροσβεστική για αποπαγίδευση ενός προσώπου

Έτρεχε το Σάββατο 1 Απριλίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία τόσο για σκοπούς κατάσβεσης πυρκαγιάς όσο και διάσωση προσώπου μετά από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, στις 15:14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένη οικία στην Λάρνακα. Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Το κτίριο ανήκει στο Τμήμα Αρχαιοτήτων. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της επαρχίας Λάρνακας.

Τροχαίο στη Λεμεσό

Στις 20:45 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή 3ων Ιεραρχών στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό.

Δύο οχημάτων συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα και τα δυο οχήματα να ακινητοποιηθούν σε τοίχο οικίας.

Ανταποκρίθηκαν οι Σταθμοί Λεμεσού με ομάδα διάσωσης. Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και παραλήφθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π.

Πυρκαγιά πλησίον του Υπ. Υγείας

Σήμερα Κυριακή λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:19) ξέσπασε πυρκαγιά στον 3ο όροφο του Giorkio Residence στην Λευκωσία. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο εγκαταλελειμμένο μέρος του κτιρίου και όχι στον χώρο του Υπουργείου Υγείας. Η πυρκαγιά που κατέκαυσε άχρηστα υλικά (πόρτες, χαρτιά και άλλα οικοδομικά υλικά) που στοιβαχτήκαν σε σωρούς ενώ μεγάλο μέρος του τρίτου ορόφου υπέστη ζημιές.

Έγινε έρευνα στο κτίριο για εγκλωβισμένα χωρίς ευτυχώς οποιοδήποτε εντοπισμό. Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις πυρκαγιών τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top