Συνέλαβαν 59χρονο στη Λεμεσό για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού - Παραδέχθηκε μέρος των αδικημάτων

Συνέλαβαν 59χρονο στη Λεμεσό για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού - Παραδέχθηκε μέρος των αδικημάτων

Μετά από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενεργήθηκε σήμερα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 59χρονου στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο για να τύχει περαιτέρω επιστημονικών εξετάσεων ενώ ο 59χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε μέρος των αδικημάτων ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που τυγχάνουν διερεύνησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.