ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα για ΙΜΟ: «Χρειάζεται να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση από την κυβέρνηση» - Βίντεο

Αννίτα για ΙΜΟ: «Χρειάζεται να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση από την κυβέρνηση» - Βίντεο

Eθιμοτυπική συνάντησή με τον Υπουργό Οικονομικών ειχε σήμερα (3/4) η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάποιο σχόλιο εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού ως προς τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό και την εισήγηση που υπήρχε να προταθεί ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας ως Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ, δήλωσε τα εξής:

«Χρειάζεται να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση από την κυβέρνηση γι’ αυτό το θέμα, ειδικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει αν όντως επρόκειτο η επιλογή μας να είναι ο κ. Βασίλης Δημητριάδης, αν όντως μπορούσε η Κύπρος να τύχει στήριξης και ανταπόκρισης γι’ αυτή την επιλογή. Πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει, να λογοδοτήσει για το συγκεκριμένο γιατί είναι θέμα που άπτεται και των διεθνών συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μια Τουρκία η οποία όχι μόνο δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά προβαίνει σε παραβιάσεις κάθε δικαίου και κάθε νομιμότητας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τύχει στήριξης η επιλογή του Τούρκου υποψηφίου. Και αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση μας. Οπότε αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει πειστικές απαντήσεις γι’ αυτό το θέμα ειδικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας».

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top