Έπεσαν κομμάτια μπαλκονιού από πολυκατοικία στη Λάρνακα

Έπεσαν κομμάτια μπαλκονιού από πολυκατοικία στη Λάρνακα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρμόδιες αρχές το απόγευμα του Σαββάτου (08/04), μετά από κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού από πολυκατοικία σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αρτέμιδος, όταν κομμάτια μπαλκονιού καταρρεύσαν από πολυκατοικία, χωρίς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν και απέκλεισαν τη σκηνή ενώ, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και ο Δήμος Λάρνακας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE