LIFESTYLE

MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo, είναι χάλια, χάλια, χάλια»

MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Θα χαρακτήριζα το πιάτο και κάτι χειρότερo, είναι χάλια, χάλια, χάλια»

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι μαγειρικές δοκιμασίες στο MasterChef. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ο Γιώργος Πορφύρης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε για ακόμη μια φορά τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του. Για τον λόγο αυτό προτίμησε να ανέβει ο ίδιος στον εξώστη και να μοιράσει τον χρόνο στους συμπαίκτες του όπως εκείνος θεωρούσε καλύτερα.

Κάποιοι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα με τον λιγοστό χρόνο με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν από μέτριες ως αδύναμες προσπάθειες στους τρεις κριτές του MasterChef. Ένας από τους παίκτες που δεν τα κατάφερε ήταν ο Νίκος Κοντός, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν τον αντιπροσώπευε το πιάτο που ετοίμασε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής.

Παστέλι φιστίκι, crumble από πουράκια, δαμάσκηνο και γκρανόλα με toasted croissant ετοίμασε ο νεαρός μάγειρας με το αποτέλεσμα όμως να απογοητεύει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Συμφωνώ απόλυτα με τη λέξη κολατσιό (σ.σ. που χρησιμοποίησε ο Πάνος Ιωαννίδης για το πιάτο του). Θα το χαρακτήριζα και κάτι χειρότερο αλλά τέλοσπαντων. Είναι χάλια, χάλια, χάλια».

«Το μόνο που θεωρώ ότι έχει πάει καλά είναι το παστέλι. Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χάλια. Τίποτα, σήμερα, μηδέν. Μόνο το παστέλι» ομολόγησε ο Μότο Μότο μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα του γαστρονομική προσπάθεια στο MasterChef.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν δίστασε να εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε να δοκιμάσει έστω το συγκεκριμένο πιάτο με τον Μότο Μότο να τον παροτρύνει να το κάνει. «Επειδή έχουμε φάει πολλή ζάχαρη, πιστεύεις ότι πρέπει να δοκιμάσουμε; Έχει νόημα;» αναρωτήθηκε αρχικά ο σεφ και κριτής του MasterChef για να προχωρήσει στη συνέχεια σε μια μικρή δοκιμή στο πιάτο του Μότο Μότο.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πνίγηκε» το gov.cy, χωρίς διαδίκτυο και email η κυβέρνηση

Θες να πας με πλοίο στον Πειραιά; Άρχισαν οι κρατήσεις θέσεων – Πότε σαλπάρει το πρώτο πλοίο, τα δρομολόγια και οι τιμές

Εν αναμονή των προεκλογικών δαπανών υποψηφίων ΠτΔ ο Γενικός Ελεγκτής – Πόσοι δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Στις 8 οι συλλήψεις πριν το ντέρμπι στο ΓΣΠ - Τους τσάκωσαν με ρόπαλα, σιδερογροθιές και ναρκωτικά

Πως είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»; - Δείτε φωτογραφίες από όλους τους πρωταγνωνιστές της σειράς

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top