Τραγουδούν… Άλκηστις, ύστερα από το σούπερ-διπλό

Τραγουδούν… Άλκηστις, ύστερα από το σούπερ-διπλό

Μετά από 62 μήνες, ο Απόλλωνας κατάφερε να σπάσει την έδρα του ΑΠΟΕΛ στον θεσμό του πρωταθλήματος. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 24 Ιανουαρίου του 2018, την εποχή που ήταν μπροστά από τον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο, νικώντας τον μεγάλο αντίπαλο τους, τραγουδάνε το γνωστό άσμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «είμαστε ακόμα ζωντανοί», φυσικά όχι για τον τίτλο, αλλά για την διεκδίκηση ευρωπαικού εισιτηρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE