Ετοίμασαν ολόκληρο «οπλοστάσιο» ενόψει Πάσχα – Πόσες κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Ετοίμασαν ολόκληρο «οπλοστάσιο» ενόψει Πάσχα – Πόσες κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, ενόψει Πάσχα, για το επικίνδυνο έθιμο των κροτίδων, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κροτίδες.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε από την Αστυνομία το ThemaOnline, από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα, κατασχέθηκαν συνολικά 406.630 κροτίδες, με την πόλη της Λεμεσού να κρατά τα σκήπτρα στις κατασχέσεις έναντι των άλλων επαρχιών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, σε μία μόνο περίπτωση στη Λεμεσό εντοπίστηκαν πέραν των 300.000 κροτίδων μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο.

Για την εν λόγω υπόθεση, συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, τα οποία είχαν οδηγηθεί και ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο είχε διατάξει την 8ημερη προσωποκράτησή τους.

Πάντως, όπως τονίστηκε στην ιστοσελίδα μας, οι περιπολίες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες, ενώ έμφαση θα δοθεί, κυρίως, σε προαύλια εκκλησιών και χώρους όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα, πάρκα και πλατείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE