LIFESTYLE

Στην Ακρόπολη με τις φίλες της η Μελίνα Νικολαΐδη - Δείτε φωτογραφίες

Στην Ακρόπολη με τις φίλες της η Μελίνα Νικολαΐδη - Δείτε φωτογραφίες

Η Μελίνα Νικολαΐδη βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, όπου θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, αν και σπουδάζει στο εξωτερικό, επισκέπτεται συχνά την πατρίδα της, αφού εκτός από την οικογένειά της, στην Αθήνα βρίσκεται και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα, έχει πάει στο μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της, στον αγώνα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την ΑΕΚ, αλλά και στο θέατρο για να απολαύσει τον σύντροφο της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη στο «Έγκλημα και Τιμωρία».

Τα παραπάνω έκανε γνωστά η ίδια, μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram. Με τον ίδιο τρόπο, μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό της και εικόνες από τη βόλτα της στην Ακρόπολη.

Μαζί με δύο φίλες της, η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στον Ιερό Βράχο και έβγαλε μερικές φωτογραφίες, τόσο της ίδιας με την παρέα της, όσο και από το μνημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top