ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα-Δημοσκόπηση: Κυριαρχία Μητσοτάκη-ΝΔ έναντι Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα-Δημοσκόπηση: Κυριαρχία Μητσοτάκη-ΝΔ έναντι Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ

Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco για τον Alpha ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σύγκριση της πρωθυπουργίας του με εκείνη του Αλέξη Τσίπρα, υπερτερεί καθώς το 40% τον θεωρεί καλύτερο Πρωθυπουργό, έναντι 27% του Αλέξη Τσίπρα. «Κακοί και οι δύο» απαντά το 30%.

Παράλληλα, το 40% θεωρεί καλύτερη την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το 29% απαντά ότι ήταν κακές και οι δύο ενώ το 27% αξιολογεί ως καλύτερη την κυβέρνηση Τσίπρα.

Το 61% θεωρεί ότι πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος, ενώ μόλις το 25% θεωρεί ότι μπορεί να είναι άλλο πολιτικό πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, το 47% απαντά αρνητικά στην αξιολόγηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ θετική και πολύ θετική εικόνα έχει το 33%.

Απογοήτευση ως κυρίαρχο συναίσθημα για την πολιτική δηλώνει το 34%. Η ανασφάλεια πάντως μειώθηκε τον Απρίλιο (19% έναντι 20%) ενώ έπεσε το συναίσθημα της οργής (19% από 33%).

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top