Σε αναμονή η Αστυνομία για ολοκλήρωση ερευνών στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο

Σε αναμονή η Αστυνομία για ολοκλήρωση ερευνών στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο

Σε αναμονή ολοκλήρωσης των ερευνών στην σκηνή όπου ξέσπασε η μεγάλων διαστάσεων φωτιά στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, την Τετάρτη στη Λευκωσία, βρίσκεται η Αστυνομία ώστε να τοποθετηθεί επίσημα για τους λόγους που την προκάλεσαν, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος του Σώματος Χρίστος Ανδρέου.

«Εμείς αναμένουμε την διερεύνηση της σκηνής όπου προκλήθηκε η πυρκαγιά για να διαπιστώσουμε τα αίτια της», σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις που εξέφρασε ο επικεφαλής του υπαγόμενου στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών οργανισμού «Ρωσική Συνεργασία» (Rossotrudnichestvo) Γεβγκένι Πριμακόφ ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε τρομοκρατική επίθεση, που συνδέεται πιθανώς με Ουκρανούς υπηκόους, ο κ. Ανδρέου είπε «δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Πρέπει να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE