Ανήλικοι κατήγγειλαν την απαγωγή τους από πάρκο στη Λευκωσία - Τους κρατούσε για τρεις ώρες

Ανήλικοι κατήγγειλαν την απαγωγή τους από πάρκο στη Λευκωσία - Τους κρατούσε για τρεις ώρες

Διερευνάται υπόθεση για απαγωγή ανηλίκων σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των καταγγελλόμενων.

Στις 20 Απριλίου, σύμφωνα με την αστυνομία έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για απαγωγή δυο ανήλικων,  ηλικίας 14 και 16 ετών , ισχυρισμοί οι οποίοι διερευνώνται.

Κατά την καταγγελία, οι δυο ανήλικοι ισχυρίστηκαν ενώ βρίσκονταν σε πάρκο στη Λευκωσία, την περασμένη εβδομάδα, απήχθησαν από έναν άγνωστο άντρα.

Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ο άνδρας ενώ τους έδεσε τους κράτησε σε χώρο για κάποιο χρονικό διάστημα κάποιων ωρών , περίπου 3 ώρες.

Παρότι ο άντρας ζήτησε χρηματικό ποσό με αντάλλαγμα να τους αφήσει ελεύθερους και να μην τους σκοτώσει, εντούτοις προχώρησε στην απελευθέρωση τους κρατώντας τα κινητά τους τηλέφωνα, πάντα κατά τους ισχυρισμούς των νεαρών.Στην Αστυνομία οι νεαροί έδωσαν περιγραφή του άντρα αναφέροντας ότι πρόκειται για αλλοδαπό.

Οι έρευνες σύμφωνα με την Αστυνομία,συνεχίζονται για να εξακριβωθούν και διερευνηθούν οι ισχυρισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE