LIKE ONLINE

Κατάφερε και έχασε 150 κιλά αλλά... το δέρμα του κρέμασε - Δείτε τη viral φωτογραφία

Κατάφερε και έχασε 150 κιλά αλλά... το δέρμα του κρέμασε - Δείτε τη viral φωτογραφία

Το αποτέλεσμα μια επίπονης προσπάθειας που έκανε για να χάσει τα περιττά κιλά μοιράστηκε στο Twitter ένας Αμερικανός.

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία του δείχνοντας τη συγκλονιστική προσπάθεια που έκανε για να χάσει βάρος. Ο Cole Prochaska από τη Νότια Καρολίνα έχασε 150 κιλά, ωστόσο το δέρμα του χαλάρωσε και κρέμασε.

Ανέβασε δύο φωτογραφίες με το πριν και το μετά και έγραψε: «Είναι πολύ δύσκολο να μοιραστείς μια φωτογραφία χωρίς πουκάμισο, αλλά έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια. Έχασα πάνω από 150 κιλά. Οι περισσότεροι δεν πίστευαν σε μένα, αλλά εγώ πίστευα στον εαυτό μου. Ευχαριστώ όσους με ενέπνευσαν», έγραψε.

Στη φωτογραφία με τη νέα του εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μεγάλη απώλεια βάρους και λίπους είχε ως αποτέλεσμα να κρεμάσει το δέρμα του. Παρόλα αυτά οι χρήστες του Twitter τον αποθέωσαν για την τεράστια προσπάθεια που έκανε.

«Τι πολεμιστής! Σεβασμός», σχολίασε κάποιος. «Ανεξάρτητα από το άγχος που μπορεί να έχεις με αυτή τη φωτογραφία, να ξέρεις ότι αφηγείσαι μια εκπληκτική ιστορία αποφασιστικότητας, επιμονής και επιτεύγματος», ανέφερε άλλος.

Ο Cole παραδέχτηκε ότι ήθελε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του πριν από περίπου δύο χρόνια, καθώς δεν ήθελε να νοσήσει από διαβήτη και να «πεθάνει νέος». Έτσι, άρχισε να πηγαίνει εντατικά στο γυμναστήριο, να τρώει «σωστά» και να περπατά τουλάχιστον 10.000 βήματα την ημέρα.

Προσοχή - η εικόνα μπορεί να ενοχλήσει

Επόμενο βήμα για τον Cole είναι η χειρουργική επέμβαση γλυπτικής σώματος προκειμένου να αφαιρέσει το χαλαρό δέρμα και το λίπος που έχει μείνει. «Ναι είναι η επόμενη χειρουργική επέμβαση. Ελπίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την ασφάλειά μου για να την πληρώσω. Εάν όχι, το GoFundMe μπορεί να είναι η επόμενη επιλογή μου. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια», είπε στους followers του.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top