ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Διακοινοβουλευτική Επιτροπή Συνεργασίας Αρμενίας-Κύπρου είδε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τη Διακοινοβουλευτική Επιτροπή Συνεργασίας Αρμενίας-Κύπρου είδε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας (ΔΕΣ) Αρμενίας-Κύπρου στην Αρμενική Εθνοσυνέλευση δέχθηκε το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Η Αντιπροσωπεία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, μεταξύ 1-4 Μαΐου 2023, κατόπιν πρόσκλησης της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Όπως έχει ανακοινώσει η Βουλή των Αντιπροσώπων, της αντιπροσωπείας ηγείται ο Πρόεδρος της ΔΕΣ Αρμενίας-Κύπρου, Hayk Konjoryan και σε αυτή συμμετέχουν οι Βουλευτές  Vladimir Vardanyan, Rustam Bakoyan, Hayk Tsirunyan, Karen Hambardzumyan και η Βουλευτής Arusyak Manavazyan.

Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι Αρμένιοι Βουλευτές θα συναντηθούν με τον Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Εξωτερικών Κυριάκο Κούρο, ενώ αργότερα θα γίνου δεκτοί από την Πρόεδρο Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Στις 12.00 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών θα πραγματοποήσει συνάντηση με την αντιπροσωπεία, ενώ το απόγευμα θα συναντηθούν με τον Aντιδήμαρχο Αμμοχώστου Χρύσανθο Ζαννέτο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, ο Επικεφαλής και τα μέλη της αρμενικής αντιπροσωπείας θα επισκεφθούν τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία και την περιοχή της Δερύνειας, καθώς και χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ενώ αναμένεται να συναντηθούν και με τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top