ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα την Κυριακή λόγω Ανθεστηρίων και αγώνα δρόμου

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα την Κυριακή λόγω Ανθεστηρίων και αγώνα δρόμου

Κλειστοί θα είναι συγκεκριμένοι δρόμοι στη Λάρνακα, λόγω της Γιορτής των Λουλουδιών, «Ανθεστήρια» και αγώνα δρόμου που διοργανώνει ο ΚΟΕΑΣ, που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας «λόγω της παρέλασης των ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων στα πλαίσια των εορτασμών της Γιορτής των Λουλουδιών τα «Ανθεστήρια», που θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου στη Λεωφόρο Αθηνών, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κλείσιμο δρόμων».

Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις θα ισχύουν και για τον αγώνα δρόμου με τίτλο «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία» που διοργανώνει την ίδια μέρα ο ΚΟΕΑΣ.

Συγκεκριμένα «η Λεωφόρος Αθηνών (παραλία Φοινικούδων) θα παραμείνει κλειστή από τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου μέχρι τις δέκα το βράδυ της Κυριακής 7 του μήνα. Κατά τις συγκεκριμένες ώρες θα παραμείνουν κλειστοί και οι παρόδιοι δρόμοι που οδηγούν στην Λεωφόρο Αθηνών».

Ακόμα «κλειστά θα είναι από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής 7 Μαϊου, τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ από την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, τμήμα της οδού Ζήνωνος Πιερίδη και η Πλατεία Βασιλέως Παύλου».

Σημειώνεται ότι «κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση και η στάθμευση στην Λεωφόρο Αθηνών τις συγκεκριμένες ώρες, δεν θα επιτρέπεται και όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται στις συγκεκριμένες υποδείξεις της Αστυνομίας και της Τροχονομίας του Δήμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top