LIKE ONLINE

Ο… σωσίας του βασιλιά Καρόλου και η πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία

Ο… σωσίας του βασιλιά Καρόλου και η πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία

Ενας διάσημος σωσίας του βασιλιά Κάρολου αποκάλυψε ότι κάποτε του ζητήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία πορνό ως μονάρχης ενόψει της επικείμενης τελετής στέψης του. Ο Guy Ingle, 63 ετών, αποκάλυψε το περίεργο αίτημα σε συνέντευξή του στο New! Magazine, σύμφωνα με τη Mirror, καθώς θυμήθηκε μερικές από τις πιο περίεργες επαγγελματικές προστάσεις που του ζητήθηκε ποτέ να κάνει.

«Μια φορά, μου ζήτησαν να εμφανιστώ σε μια ταινία X-rated, είχε μεγάλη πλάκα», είπε ο Ingle στο περιοδικό, σύμφωνα με τη Mirror. «Γέλασα με την προσφορά, αλλά αρνήθηκα ευγενικά».

Ο Ingle, ο οποίος εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος από τη δεκαετία του 1990, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους βασιλείς. «Πάντα είχα μεγάλο σεβασμό για τους βασιλείς, οπότε δεν θα παρουσίαζα ποτέ τον βασιλιά με αρνητικό τρόπο», δήλωσε.


Η New York Post επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της βασιλικής οικογένειας για σχόλια.

Ο Ingle έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες εμφανιζόμενος ως βασιλιάς Κάρολος, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας του 2008 «Superhero Movie» μαζί με τον Καναδό ηθοποιό, Leslie Nielsen.


«Μου φέρθηκαν σαν σταρ εκεί έξω, ταξίδια με λιμουζίνα και ξενοδοχείο πέντε αστέρων για να μεταφερθώ στη συνέχεια σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς», δήλωσε στο πρακτορείο Caters για την εμπειρία αυτή, αναφέροντας ότι ήταν η «καλύτερη» του.

Ο Ingle είπε ότι τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αντιμετώπισε πολλές απορρίψεις πριν αρχίσει τελικά να αποκτά κάποια απήχηση, κάνοντας βασιλικές μιμήσεις.

Και παρόλο που ήταν αρκετά αναστατωμένος όταν η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ingle δήλωσε στο πρακτορείο ότι η καριέρα του δεν ήταν ποτέ πιο ενεργή, καθώς δεν ήταν πλέον ένας «δευτεροκλασάτος χαρακτήρας».

«Ο φόρτος εργασίας έχει τετραπλασιαστεί, αλλά ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί σε ακατάλληλες δουλειές, καθώς έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια για να το κάνω», δήλωσε.


Ο Ingle αποκάλυψε επίσης στο New! Magazine ότι πρέπει να κάνει πολλή έρευνα για τον βασιλιά Κάρολο – ακόμη και να μελετήσει τις τελευταίες φωτογραφίες και τα τελευταία του βίντεο για να βεβαιωθεί ότι έχει καταλάβει τη γλώσσα του σώματος.

Είπε ότι το να ετοιμαστεί για να γίνει βασιλιάς είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη δουλειά ηθοποιού και ότι του παίρνει 20 λεπτά για να μεταμορφωθεί στον μονάρχη.

«Έχω την ίδια προσέγγιση για την πλειονότητα των εμφανίσεών μου ως βασιλιάς Κάρολος», εξήγησε στο Caters. «Ζητώ από τους ατζέντηδές μου να μου δώσουν πληροφορίες για το άτομο που με έκλεισε και για το ποια είναι η εκδήλωση, ώστε να μπορέσω να προσαρμόσω. Μαθαίνω το σενάριο και ετοιμάζω το κοστούμι μου, εξασκώ τις ατάκες μου ενώ βρίσκομαι στο μακιγιάζ και στη συνέχεια φτάνω στο χώρο εγκαίρως».

Δεδομένου ότι είναι τόσο αναγνωρίσιμος, ο «βασιλιάς» αποφεύγει να παίρνει το μετρό, καθώς συχνά τον κοιτάζουν επίμονα ή του κάνουν ακόμη και ερωτήσεις.

Φαίνεται όμως ότι ο Ingle καλύτερα να προετοιμαστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Στη λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνεται και ο γιος του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος φαίνεται να έχει έρθει σε αντιπαράθεση με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια. Θα παραστεί στην τελετή χωρίς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγή:newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top