Μάριος Φραγκούλης: «Δεν πέρασα καλά στους ψυχολόγους, έδινα 100 δολάρια την ώρα»

Μάριος Φραγκούλης: «Δεν πέρασα καλά στους ψυχολόγους, έδινα 100 δολάρια την ώρα»

Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την εποχή που ήταν στην Αμερική και πήγαινε σε ψυχολόγους.

«Όταν πήγα στην Νέα Υόρκη στα 23 κι έμεινα εκεί μέχρι τα 26, πήγα σε group therapies και σε ψυχολόγους, αλλά δεν περνούσα πάρα πολύ καλά στους ψυχολόγους γιατί πλήρωνα πάρα πολλά λεφτά. Περνούσε η ώρα και μου έλεγαν να φύγω, αλλά δεν σου δίνουν απαντήσεις» είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης για να συνεχίσει: «Ήταν 100 δολάρια την ώρα. Να δίνεις 100 δολάρια την ώρα και να πηγαίνεις δύο φορές την εβδομάδα, είναι λεφτά. Το group therapy μού έκανε καλό γιατί άκουγες κι ιστορίες άλλων και πολύ χειρότερες… Σε αυτά τα therapies έκλαψα πολύ για τον πατέρα μου γιατί αισθάνθηκα ότι τον ξερίζωσα από μέσα μου».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Κυβέρνηση σε άμυνα μετά το νέο αυτογκόλ

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

Έκανε κτηνιατρείο «γυαλιά καρφιά» για να πάρει εκδίκηση για τον σκύλο του – Χειροπέδες σε 24χρονο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE