ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει ο καιρός… γυρίσματα – Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Έχει ο καιρός… γυρίσματα – Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά στην περιοχή από απόψε. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Αργότερα, πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά, θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και ενδεχομένως να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Το απόγευμα ωστόσο οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στο ανατολικό μισό θα πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι, κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού. Την Πέμπτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας στα ίδια περίπου επίπεδα την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Την Πέμπτη η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top