Τραυματισμός 37χρονου στο Φαράγγι του Άβακα – Σωτήρια επέμβαση Πυροσβεστικής – Δείτε φωτογραφίες

Τραυματισμός 37χρονου στο Φαράγγι του Άβακα – Σωτήρια επέμβαση Πυροσβεστικής – Δείτε φωτογραφίες

Στη διάσωση ενός άνδρα, 37 χρονών, που τραυματίστηκε στο Φαράγγι του Άβακα, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου ανταποκρίθηκε για διάσωση ατόμου (άντρα 37 ετών), ο οποίος τραυματίστηκε στα μέσα της διαδρομής του στο Φαράγγι του Άβακα.

«Προσεγγίστηκε, σταθεροποιήθηκε και αφού τοποθετήθηκε σε ειδικό φορείο μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο», προσθέτει κάνοντας λόγο για «άψογη συνεργασία των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για τη δύσκολη και μετ' εμποδίων μεταφορά του».

«Καθότι οι ανταποκρίσεις μας είναι τακτικές το τελευταίο διάστημα στον ίδιο χώρο και για τον ίδιο σκοπό κάνουμε Θερμή παράκληση προς το να είναι κοινό είναι προσεκτικό και να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας κατά τη διακίνηση του», καταλήγει ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE