ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα : «Επιβάλλεται η σύμπνοια στα ζητήματα αμυντικής θωράκισης»

Αννίτα : «Επιβάλλεται η σύμπνοια στα ζητήματα αμυντικής θωράκισης»

Επιβάλλεται η σύμπνοια στα ζητήματα αμυντικής θωράκισης της χώρας, μακριά από λαϊκισμούς και σκοπιμότητες, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, είπε την Τρίτη, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου στις χωριστές συναντήσεις που είχε με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Απόστρατων Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού και με τον Σύνδεσμο Υπαξιωματικών Εθνικής Φρουράς, στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από το ΔΗΣΥ, η κ. Δημητρίου συνοδευόταν στις συναντήσεις από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Ευθύμιο Δίπλαρο, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Νίκο Τορναρίτη και τον Βουλευτή Γιώργο Κάρουλλα.

Όπως αναφέρεται, η κ. Δημητρίου τόνισε στις συναντήσεις πως «με τις συνεχιζόμενες απειλές και την επιθετική στάση της Τουρκίας, επιβάλλεται η σύμπνοια και στα ζητήματα αμυντικής θωράκισης της χώρας, μακριά από λαϊκισμούς και σκοπιμότητες, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό μας συμφέρον».

Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκε η ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της Κύπρου και η ανάγκη ενίσχυσης σε σύγχρονο εξοπλισμό καθώς, όπως αναφέρεται, είναι κοινή η παραδοχή πως όσο αυξάνεται η αποτρεπτική ισχύς της χώρας τόσο αυξάνεται και το αίσθημα ασφάλειας του κυπριακού λαού.

Προστίθεται ακόμη ότι συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του προϋπολογισμού για την άμυνα, την πάταξη της φυγοστρατίας, τη σύναψη αμυντικών συμφωνιών και παρεμφερή ζητήματα.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλώς νοούμενο συμφέρον της πατρίδας μας που περνά και μέσα από την ενδυνάμωση της αποτρεπτικής ισχύος της Εθνικής Φρουράς», καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top