Παράκληση για την μικρή Μοδέστια: Δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο - Η ανάρτηση της μητέρας και μια προσευχή

Παράκληση για την μικρή Μοδέστια: Δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο - Η ανάρτηση της μητέρας και μια προσευχή

Η μικρή τετράχρονη Μοδέστια ένα όμορφο κοριτσάκι με σύνδρομο Down , ολοκλήρωσε πριν ένα μήνα τις χημειοθεραπείες της.

Οι χημειοθεραπείες της μικρή Μοδέστιας κράτησαν δυο χρόνια και δυο μήνες, ενώ σύμφωνα με την μητέρα της Στεφανία Θεοφάνους, η κόρη της τη Δευτέρα θα περάσει από ακόμα μια εξέταση - βιοψία μυελού για να εξακριβωθεί πως αντιδρά ο οργανισμός της, χωρίς τις χημειοθεραπείες.

Σε ανάρτηση της η μητέρας της, κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί μαζί τους, στην παράκληση στις 7 το απόγευμα, την Παρασκευή 26 Μαϊου, στην εκκλησία του Αγίου Στυλιανού Ξυλοφάγου.

Δείτε την ανάρτηση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.