Οκτώ μήνες φυλάκιση στον 44χρονο που ξυλοκόπησε γυναίκα που κρατούσε βρέφος - Εντόπισε ρατσιστικά κίνητρα το Δικαστήριο

Οκτώ μήνες φυλάκιση στον 44χρονο που ξυλοκόπησε γυναίκα που κρατούσε βρέφος - Εντόπισε ρατσιστικά κίνητρα το Δικαστήριο

Σε 8 μήνες άμεσης φυλάκισης καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό 29χρονης από το Κόνγκο που κρατούσε στην αγκαλιά το βρέφος της τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 44χρονις κρίθηκε ένοχος σε 4 κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για επίθεση και πρόκληση πραγματικης βλάβης στην 29χρονη. Το Δικαστήριο εντόπισε ρατσιστικό κίνητρο στον κατηγορούμενο κατακεραυνωνοντας την πράξη του να κτυπησει γυναίκα που κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος της.

Υπενθυμίζεται πως η πολύκροτη υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από ανάρτηση βίντεο στο twitter, που έδειχνε τον ξυλοδαρμό της 29χρονης. Η παραπονούμενη, καταγγέλλοντας την υπόθεση ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι του 43χρονου, για να ζητήσει πίσω τα χρήματα για ελαττωματικό αυτοκίνητο που της πώλησε. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο κατηγορούμενος με ρατσιστικό ύφος της φώναζε «αυτή είναι η χώρα μου και θα κάνω ό,τι θέλω». Έπειτα ο κατηγορούμενος κατέβηκε από την πολυκατοικία όπου διαμένει και αφότου εξύβρισε την 29χρονη την κλώτσησε στηΦυλάκισν πλάτη και την γρονθοκόπησε, καθώς είχε το βρέφος της στην αγκαλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE