ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιάστηκε 19χρονος με πτυσσόμενο ρόπαλο και παραδέχθηκε… κλοπές αυτοκινήτων - Κατονόμασε 24χρονο συνεργάτη του

Πιάστηκε 19χρονος με πτυσσόμενο ρόπαλο και παραδέχθηκε… κλοπές αυτοκινήτων - Κατονόμασε 24χρονο συνεργάτη του

Κατόπιν αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, μέλη του ΟΠΕ, εντόπισαν στη παραλία των Φοινικούδων γύρω στις δέκα το βράδυ της Πέμπτης 25 Μαΐου, ένα άτομο ηλικίας 19 ετών από τη Παλαιστίνη, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, σο Χάρης Χατζηγιασεμή, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 19χρονο, εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο σιδερένιο ρόπαλο, το οποίο όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, το έκλεψε από ένα αυτοκίνητο».

Πρόσθεσε ότι «ο 19χρονος κατονόμασε άλλο άτομο, ηλικίας 24 ετών από τη Ρωσία, με ελληνική υπηκοότητα και τα μέλη του ΟΠΕ κατάφεραν να τον εντοπίσουν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Μαΐου.

Σε σωματικό έλεγχο τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοχή του ένα ανοιγόμενο μαχαίρι με πλαστική χειρολαβή και λεπίδα 9 εκατοστών, το οποίο όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, το έφερε μαζί του για αυτοάμυνα».

Όπως είπε ο κ. Χατζηγιασεμή «ανακρινόμενος ο 19χρονος παραδέχθηκε μεγάλο αριθμό κλοπών από αυτοκίνητα στη Λάρνακα, κλοπές που απασχολούσαν την Αστυνομία τον τελευταίο μήνα. Η Αστυνομία προβαίνει σε «ξεσκόνισμα» των καταγγελιών που έγιναν για κλοπές σε αυτοκίνητα προκειμένου να διευκρινιστεί πόσες υποθέσεις διέπραξαν μόνα τους τα δύο άτομα και πόσες από κοινού».

Ανέφερε ακόμα ότι «τα δύο άτομα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση και εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου, κλοπή περιουσίας, παράνομη κατοχή περιουσίας, κακόβουλη ζημιά, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος».

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 4 ημερών εναντίον των δύο ατόμων 19 και 24 ετών, που συνελήφθησαν στη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων και κλοπών από αυτοκίνητα.

 

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top