ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση 25χρονης στην Αγία Νάπα: Καταγγελία για κατοχή επιθετικού οργάνου – Βίντεο ντοκουμέντο  

Επίθεση 25χρονης στην Αγία Νάπα: Καταγγελία για κατοχή επιθετικού οργάνου – Βίντεο ντοκουμέντο   

Βίντεο ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου και συνδέεται όχι μόνο με τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα το περασμένο Σάββατο αλλά και με καταγγελία για τουρκοκύπριο που φαίνεται να είχε στην κατοχή του επιθετικό όργανο.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το SIGMA, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα της περιοχής φαίνονται οι νεαροί που επιτέθηκαν στην 25χρονη Asya, δύο ελληνοκύπριοι, πέντε στο σύνολο Tουρκοκύπριοι.

Στο βίντεο φαίνεται πως τα άτομα αυτά διαπληκτίζονται ενώ ο ένας εξ αυτών μεταβαίνει σε ένα όχημα και παίρνει ένα επιθετικό αντικείμενο, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ένα ρόπαλο το οποίο από την πρώτη στιγμή τέθηκε ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Αμμοχώστου, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία από Ελληνοκύπριους, ενώ για το άτομο που έφερε μαζί του το επιθετικό όργανο σχηματίστηκε ποινικός φάκελος εναντίον του και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται και η 25χρονη που πέφτει από ύψος.

Δείτε το απόσπασμα:

Τρίτο άτομο φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση 

 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου αξιολογούν τα οπτικά πλάνα που εξασφαλίστηκαν από τα κλειστά κυκλώματα βιντεο-παρακολούθησης από την περιοχή στην Αγία Νάπα, όπου σημειώθηκε η επίθεση. Από τα πλάνα που αξιολογήθηκαν από την Αστυνομία φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο μαζί με τα δύο άλλα άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών που συνελήφθησαν για την υπόθεση».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχει ρατσιστικό κίνητρο στην υπόθεση, καθώς στην καταγγελία της η παραπονούμενη έθεσε θέμα καταγωγής, ο κ. Θεοδούλου απάντησε ότι «όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Σε άλλη ερώτηση απάντησε πως «καταβάλλονται προσπάθειες προς ταυτοποίηση και του τρίτου προσώπου που απ’ ότι φαίνεται από τα οπτικά πλάνα φαίνεται να βρισκόταν μαζί με τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση το Σάββατο το απόγευμα. Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν την Κυριακή 4 Ιουνίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top