Κυβερνητικός ανασχηματισμός προσεχώς!

Κυβερνητικός ανασχηματισμός προσεχώς!

Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχωρεί ο Νίκος Αναστασιάδης το Φθινόπωρο.

Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι οι διαφοροποιήσεις που αφορούν τα στελέχη του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη.

Η πληροφόρησή μας δεν είναι ξεκάθαρη σε ό,τι αφορά τα υπουργεία στα οποία θα έχουμε… αλλαγή φρουράς, ωστόσο, όλοι λίγο ή πολύ μπορούν να κάνουν τους υπολογισμούς τους.

Σε κάποια υπουργεία λίαν συντόμως θα αυξηθούν οι απαιτήσεις και ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη.

ToThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.