Παίρνει θέση η Αστυνομία για τις κινητές κάμερες σε ακατάλληλες τοποθεσίες – Πού επιτρέπεται να σταθμεύουν

Παίρνει θέση η Αστυνομία για τις κινητές κάμερες σε ακατάλληλες τοποθεσίες – Πού επιτρέπεται να σταθμεύουν

Αναφερόμενος στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τα οχήματα κινητών καμερών, ο Υπαστυνόμος του Τμήματος τροχαίας Αρχηγείου, Τάσος Ασιήκης, είπε πως «από τις μέχρι σήμερα εξετάσεις στις οποίες έχουμε προβεί σε κάποιες λίγες έως και μεμονωμένες περιπτώσεις κάποιοι υπάλληλοι της εταιρείας ενέργησαν αυτόβουλα και αυθαίρετα»

Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι «το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι πλείστες καταγγελίες που έχουν υποβληθεί μέσω φωτογραφικού υλικού αποδείχθηκαν ανυπόστατες»

«Ο λόγος είναι ότι από την επεξεργασία των πλείστων φωτογραφιών αποδείχθηκε ότι αυτές είναι παραπλανητικές και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού έχουν υποστεί αλλοιώσεις. Το αποτέλεσμα είναι ορισμένα οχήματα της ιδιωτικής εταιρίας να εμφανίζονται ότι έχουν τοποθετηθεί σε ακατάλληλους χώρους», εξήγησε.

Παρόλα αυτά ο κύριος Ασιήκης είπε πως «υπάρχουν περιπτώσεις που ανταποκρίνονται όμως και στην πραγματικότητα όπως η περίπτωση που ένα όχημα στάθμευσε σε πεζοδρόμιο. Αυτή όμως είναι παλαιότερη περίπτωση και η κατάσταση έχει βελτιωθεί»

«Οι αστυνομικές διευθύνσεις κλήθηκαν και επανεξετάζουν όλα τα καθορισμένα σημεία στατικών ελέγχων σε κατοικημένες και μη κατοικημένες περιοχές. Ένας χώρος κατάλληλος διεξαγωγής των οδικών ελέγχων είναι απαλλαγμένος από φυσικά ή τεχνικά εμπόδια όπως οι στροφές, τα δέντρα, η βλάστηση αλλά και οι διαφημιστικές πινακίδες», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE