ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντένβερ με 9 τραυματίες, στη διάρκεια των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα του NBA - Βιντεο

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντένβερ με 9 τραυματίες, στη διάρκεια των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα του NBA - Βιντεο

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στο κέντρο του Ντένβερ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, την ώρα που πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει το πρώτο πρωτάθλημα των Νάγκετς στο ΝΒΑ.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στον οποίο συμμετείχαν πολλά άτομα, ανακοίνωσε η αστυνομία λίγες ώρες αφότου οι Νάγκετς νίκησαν τους Μαϊάμι Χιτ και έκαναν το 4-1 στους τελικούς του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Από τους εννέα ανθρώπους που πυροβολήθηκαν, τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση και οι υπόλοιποι πιστεύεται ότι έχουν τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, ανέφερε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση έναν ύποπτο που επίσης είχε πυροβοληθεί, ανέφερε η αστυνομία.

Δείτε βίντεο:

Δεν είναι σαφές αν οι πυροβολισμοί συνδέονται με τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα των Νάγκετς.

Το περιστατικό συγκαταλέγεται μεταξύ των τουλάχιστον 290 μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ φέτος, κατά τους οποίους χτυπήθηκαν τέσσερις ή περισσότεροι άνθρωποι, εξαιρουμένου του δράστη, σύμφωνα με το αρχείο «Gun Violence Archive».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top