ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπερπολυτελείς οι πρώτες εικόνες από το City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο

Υπερπολυτελείς οι πρώτες εικόνες από το City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο

Άνοιξε τις πόρτες του το πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean στις 12 Ιουνίου για συγκεκριμένο αριθμό καλεσμένων και ήδη τα πρώτα βίντεο κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι θα είναι επίσημα προσβάσιμο για το ευρύ κοινό από τις 10 Ιουλίου.

Σε δύο από τα βίντεο μπορείτε να δείτε εικόνες μέσα από το θέρετρο, τα δωμάτια, τα διάφορα εστιατόρια και τους εξωτερικούς χώρους με τις πισίνες.

Δείτε βίντεο κατά το pre-opening και βίντεο πριν ανοίξει τις πύλες του.

Τι περιλαμβάνει το νέο πολυθεματικό θέρετρο

Το City of Dreams Mediterranean περιλαμβάνει 500 κομψά δωμάτια και σουίτες, μεταξύ των οποίων και τη μεγαλύτερη προεδρική σουίτα στο νησί. Σχεδιασμένα βάσει των διεθνών προτύπων της Melco και ειδικά προσαρμοσμένα στα κυπριακά δεδομένα, τα δωμάτια είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα σε απαλούς χρωματισμούς με ξεχωριστές μεσογειακές επιρροές. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με απρόσκοπτη θέα προς την Αλυκή Ακρωτηρίου, την οροσειρά του Τροόδους και τη φημισμένη παραλία Lady’s Mile.

Το City of Dreams Mediterranean διαθέτει καζίνο έκτασης 7.500 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει τα πιο συναρπαστικά επιτραπέζια παιχνίδια παγκοσμίως, καθορισμένο χώρο για πόκερ, κουλοχέρηδες τελευταίας τεχνολογίας, και θα προσφέρει ζωντανή ψυχαγωγία. Πέραν της ανοιχτής αίθουσας τυχερών παιχνιδιών, η οποία φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης οίκου Westar Architects, θα λειτουργεί μια επιπλέον, αναβαθμισμένη υπηρεσία, το Platinum Club, που απευθύνεται αποκλειστικά σε VIP μέλη.

Το City of Dreams Mediterranean διαθέτει, επίσης, οκτώ εστιατόρια και μπαρ, τα οποία θα προσφέρουν στους επισκέπτες ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Με επικεφαλής τον Executive Chef, Olivier Belliard, θα σερβίρονται fusion πανασιατικά πιάτα από το Amber Dragon, γεύσεις της Μέσης Ανατολής από το Aura, σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα από το Anaïs, αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις από το Oléa και πολλά άλλα.

Οι οικογένειες θα μπορούν να απολαμβάνουν αξέχαστες στιγμές στο μεγαλύτερο συγκρότημα πισίνων της Κύπρου και στο Adventure Park που περιλαμβάνει παιχνίδια με εναέριες τροχαλίες, τραμπολίνο καθώς και το Waverider, που εκτοξεύει την αδρεναλίνη. Παράλληλα, η παιδική λέσχη Kid’s City διαθέτει πολυάριθμες δημιουργικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Διαθέτοντας εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έκτασης 8.000 τ.μ., το θέρετρο μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις όλων των μεγεθών, από γάμους μέχρι συνέδρια και συναυλίες μεγάλης κλίμακας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια μεγαλοπρεπή αίθουσα χορού χωρητικότητας πέραν των 1000 ατόμων, εκθεσιακό χώρο πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες συνεδριάσεων τελευταίας τεχνολογίας και ένα αμφιθέατρο ρωμαϊκού τύπου.

Το Renu Spa & Fitness, που προσφέρει αναζωογονητικές θεραπείες, έχει επιδράσεις από το Morpheus Spa στο City of Dreams Macau, το οποίο βραβεύτηκε ως «Spa της χρονιάς» από το Forbes Travel Guide 2020.

Το θέρετρο περιλαμβάνει επίσης εμπορικό δρόμο με καταστήματα επώνυμων σχεδιαστών και θα προσφέρει πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας με προσκεκλημένους DJ και φημισμένα σόου από όλο τον κόσμο.

Το City of Dreams Mediterranean θα ανεβάσει τη σύγχρονη πολυτέλεια σε ακόμα πιο ψηλά επίπεδα και θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στον τουρισμό και την εστίαση. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι το πρώτο έργο ανάπτυξης στην Κύπρο που πέτυχε αξιολόγηση BREEAM Excellent στο στάδιο του σχεδιασμού, αφού σχεδιάστηκε με πυξίδα τη βιωσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.cityofdreamsmed.com.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οικιακή βοηθός έκλεβε χρυσαφικά – Την «τσάκωσαν» να τα βγάζει φωτογραφίες και να τα πουλά στο διαδίκτυο

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top