LIFESTYLE

Θ. Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για το σοβαρό θέμα υγείας - «Έκανα 3 επεμβάσεις»

Θ. Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για το σοβαρό θέμα υγείας - «Έκανα 3 επεμβάσεις»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία του.

«Το καινούριο μας τραγούδι με τίτλο "8 λεπτά" έχει ένα στυλ που είχαμε καιρό να δοκιμάσουμε. Μόλις άκουσα το τραγούδι αυτό είπα ότι είναι για τις συναυλίες μας. Τα 8 πιο έντονα λεπτά της ζωής μου, ήταν τα πρώτα λεπτά που αγκάλιασα τα παιδιά μου. Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά.

Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για τον χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους "θέλω" και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται».

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top