ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντοκιμαντέρ για τον «Ορέστη»:  Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ – Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων  

Ντοκιμαντέρ για τον «Ορέστη»:  Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ – Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος γυρισμάτων  

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τα φρικιαστικά εγκλήματα του ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς Νικόλα Μεταξά, μιας υπόθεσης που συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Το τρέιλερ του πρώτου ντοκιμαντέρ, το οποίο συνοψίζει όλα όσα διαδραματίστηκαν τις μέρες εκείνες  «είδε το φως» της δημοσιότητας.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΠΛΕΙΑΔΕΣ», περιγράφει τη δράση του serial killer με το ψευδώνυμο «Ορέστης35» και δημιουργοί του είναι ο Πάρης Προκοπίου, Ανδρέας Σεϊττάνης και ο Μιχάλης Τερζής.

Δείτε το τρέιλερ:

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και Έδεσε» ήταν ο ένας από τους παραγωγούς Ανδρέας Σεϊττάνης, ο οποίος ανέφερε ότι η έρευνα τους ξεκίνησε πριν από εννέα μήνες.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί το ντοκιμαντέρ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε αυτό το θέμα είναι στις προτεραιότητες μας», ανέφερε.

«Το ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος γυρισμάτων και οργανωνόμαστε τώρα για δεύτερο γύρο. Υπάρχουν άτομα που μιλούν και δεν βρίσκονται στο τρέιλερ», συμπλήρωσε.

Παράλληλα σημείωσε ότι «θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μιλούν άνθρωποι για αυτή την υπόθεση και όσοι έχουν να πουν κάτι μπορούν να μας προσεγγίσουν, να πουν τη δική τους πλευρά. Είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε ιστορίες από όλους και από όλα»

Ο κύριος Σεϊττάνης μεταξύ άλλων τόνισε ότι «έχουμε δει τον άνθρωπο πίσω από την στολή του πυροσβέστη, του αστυνομικού ή του δημοσιογράφου»

«Το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να είναι έτοιμο το 2023», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top