ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ζευγάρι για τις απάτες με τους ψευδογιατρούς – Εξαπάτησαν 79χρονη στη Λάρνακα

Συνελήφθη ζευγάρι για τις απάτες με τους ψευδογιατρούς – Εξαπάτησαν 79χρονη στη Λάρνακα

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν το απόγευμα κατά τη διάρκεια επιχείρησης από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ζεύγος, άντρας και γυναίκα, εναντίον των οποίων προέκυψαν στοιχεία κατά τη διερεύνηση της τελευταίας υπόθεσης απόσπασης χρημάτων, από πρόσωπα που παριστάνουν τους ιατρούς.

Στην κατοικία τους ανευρέθηκαν κατά την έρευνα από τα μέλη του ΤΑΕ, χρυσαφικά που διερευνάται εάν αποτελούν μέρος της περιουσίας που αποσπάστηκε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Χτύπησαν» ξανά οι ψευδογιατροί - Απέσπασαν 9 χιλιάδες ευρώ και χρυσά κοσμήματα από ηλικιωμένη

Υπενθυμίζεται ότι, η Αστυνομία είχε λάβει καταγγελία από 79χρονη γυναίκα, στην επαρχία Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία, δέχθηκε τηλεφωνική κλήση στο σταθερό της τηλέφωνο, από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο της μίλησε με ελληνική προφορά και της ανέφερε, ότι η κόρη της χρειάζεται το χρηματικό ποσό των 50,000, για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η 79χρονη πείστηκε με τα λεγόμενα του άγνωστου άντρα και λίγο αργότερα, άγνωστη της γυναίκα, η οποία φορούσε μαύρο μακρύ παντελόνι και κόκκινη μπλούζα, ηλικίας 60 περίπου ετών, μετέβη στην οικία της όπου και παρέλαβε το χρηματικό ποσό των €9,000 σε μετρητά.

Στη συνέχεια και μετά την παρέλευση 15 περίπου λεπτών και κατόπιν νέας τηλεφωνικής επικοινωνίας, η εν λόγω άγνωστη γυναίκα μετέβη ξανά στην οικία όπου και παρέλαβε 9 χρυσές λίρες, ένα χρυσό δακτυλίδι και δύο χρυσές καδένες λαιμού, με την πρόφαση ότι το χρηματικό ποσό δεν ήταν επαρκές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top