LIKE ONLINE

ΝΙΚΕ: Θα επανακυκλοφορήσει τη σειρά “Kobe” εις μνήμην του Κόμπε Μπράϊαντ

ΝΙΚΕ: Θα επανακυκλοφορήσει τη σειρά “Kobe” εις μνήμην του Κόμπε Μπράϊαντ

Η σειρά Nike του Κόμπε Μπράιαντ πρόκειται να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι, με την κορυφαία εταιρία των αθλητικών ειδών να στοχεύει σε επαναλανσάρισμα πριν από τις 24 Αυγούστου.

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς έχασε τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020, κατά την οποία σκοτώθηκαν επίσης η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, έξι οικογενειακοί φίλοι και ο πιλότος.

Ο Μπράιαντ είχε μακροχρόνια συνεργασία με τη Nike κατά τη διάρκεια της αστραφτερής καριέρας του στο ΝΒΑ, με την οποία υπέγραψε για πρώτη φορά το 2003, εμφανιζόμενος σε πολλές διαφημίσεις, ενώ κυκλοφόρησε πολλά signature sneakers.

‘Θα είναι ένα συναρπαστικό καλοκαίρι, καθώς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της μάρκας Kobe ενόψει της Ημέρας Kobe στις 24/8’, δήλωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της Nike, John Donahue.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα κυκλοφορία.

Η Βανέσα Μπράιαντ βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο του 2021 για να ανακοινώσει ότι το συμβόλαιο του εκλιπόντος συζύγου της με τη Nike είχε λήξει και δεν θα ανανεωνόταν.

‘Το συμβόλαιο του Κόμπι με τη Nike έληξε στις 13/4/21’, έγραψε η Βανέσα στο Instagram story της.

‘Ο Κόμπι και η Nike έχουν φτιάξει μερικά από τα πιο όμορφα παπούτσια μπάσκετ όλων των εποχών, που φορέθηκαν και λατρεύτηκαν από οπαδούς και αθλητές σε όλα τα αθλήματα σε όλο τον κόσμο’, συνέχισε η ανάρτησή της.

‘Φαίνεται ταιριαστό ότι οι περισσότεροι παίκτες του NBA φορούν το προϊόν του συζύγου μου από οποιοδήποτε άλλο υπογεγραμμένο παπούτσι. Η ελπίδα μου θα είναι πάντα να επιτρέπω στους οπαδούς του Κόμπε να αποκτούν και να φορούν τα προϊόντα του.

‘Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτό. Τα προϊόντα του Κόμπε εξαντλούνται σε δευτερόλεπτα. Αυτό λέει τα πάντα. Ήλπιζα να σφυρηλατήσω μια ισόβια συνεργασία με τη Nike που να αντικατοπτρίζει την κληρονομιά του συζύγου μου.

‘Θα κάνουμε πάντα ό,τι μπορούμε για να τιμήσουμε τις κληρονομιές του Κόμπι και της Τζίτζι. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Η Nike ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή της:

“Ο Κόμπε Μπράιαντ αποτέλεσε σημαντικό μέρος της βαθιάς σύνδεσης της Nike με τους καταναλωτές.

‘Μας ώθησε και έκανε όλους γύρω του καλύτερους.

‘Αν και η συμβατική μας σχέση έχει λήξει, παραμένει ένα βαθιά αγαπημένο μέλος της οικογένειας της Nike’.

Αφού πέτυχε 60 πόντους στον τελευταίο του αγώνα στο ΝΒΑ με τους Λέικερς τον Απρίλιο του 2016, ο Κόμπε είχε πενταετές συμβόλαιο επέκτασης της χορηγίας του, το οποίο συνέχισε τη συνεργασία του με τη Nike και μετά την αποχώρησή του.

Κυκλοφόρησε μια σειρά από αθλητικά παπούτσια που ο Κόμπε ονόμασε “Protro”, με τα προηγούμενα παπούτσια να αναβαθμίζονται σε επαγγελματικού επιπέδου, ρετρό εκδόσεις μετά την αποχώρησή του.

Ο Μπράιαντ είχε μια λαμπρή 20ετή καριέρα στην οποία κατέκτησε πέντε τίτλους στο ΝΒΑ και δύο MVPs στους τελικούς.

Πηγή: Dailymail/ertnews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top