17χρονος στην Γλυφάδα χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές 15χρονο και τον έστειλε στο νοσοκομείο - Συνελήφθη με τον πατέρα του

17χρονος στην Γλυφάδα χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές 15χρονο και τον έστειλε στο νοσοκομείο - Συνελήφθη με τον πατέρα του

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Τρίτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 17χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ο 50χρονος πατέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 17χρονος κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της Δευτέρας στην πλατεία Αγίου Τρύφωνος στη Γλυφάδα, προσέγγισε 15χρονο και του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο και το θώρακα.

Είχε προηγηθεί λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του παθόντα και συγγενικού προσώπου του 17χρονου σε κοντινό σημείο.


Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού στην ανωτέρω υπηρεσία, εντοπίστηκε ο 17χρονος και εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη επίθεση.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE