Η ώρα της αλήθειας για τις εκποιήσεις στη Βουλή - Δείτε βίντεο

Η ώρα της αλήθειας για τις εκποιήσεις στη Βουλή - Δείτε βίντεο

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθούν σήμερα (6/7) οι προτάσεις νόμου κομμάτων, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης, για το θέμα των εκποιήσεων.

Δείτε live εικόνα από την βουλή:

Όπως όλα δείχνουν και μετά τις χθεσινές (5/7) ανακοινώσεις από πλευράς του Συνδέσμου Τραπεζών και του Συνδέσμου Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων για αναστολή των εκποιήσεων πρώτων κατοικιών μέχρι 350.000 ευρώ, φαίνεται πως η Κυβέρνηση κέρδισε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να καταθέσει στη Βουλή ένα ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων για το θέμα.

Ως εκ τούτου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η συζήτηση και ψήφιση των προτάσεων νόμου θα αναβληθεί για μία εβδομάδα και σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εκείνες οι κινήσεις από πλευράς Κυβέρνησης για να καθησυχαστούν ανησυχίες Βουλευτών, τότε οι προτάσεις θα επανέλθουν για ψήφιση στην Ολομέλεια την άλλη Πέμπτη (13/7). Σημειώνεται πως, θα είναι και η τελευταία Ολομέλεια της Βουλής και ακολούθως το Κοινοβούλιο θα αναστείλει τις εργασίες του για τις θερινές διακοπές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE