ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσαν» καταζητούμενο από τροχονομικό έλεγχο - Χειροπέδες σε 43χρονο

«Τσάκωσαν» καταζητούμενο από τροχονομικό έλεγχο - Χειροπέδες σε 43χρονο

Ένας απλός τροχονομικός έλεγχος οδήγησε στη σύλληψη 43χρονου, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση κλοπής. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα και περιουσία, που πιθανόν να περιήλθε στην κατοχή του παράνομα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1μ.μ. χθες, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά τον κυκλικό κόμβο Κονιών, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο (τύπου βαν) το οποίο οδηγούσε 43χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Όπως διαπιστώθηκε εναντίον του 43χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά υπόθεση κλοπής που διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ο 43χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντοπίστηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, για τα οποία ο 43χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως αποτέλεσμα, τα πιο πάνω εργαλεία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 43χρονος συνελήφθη εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε επίσης μικρός αριθμός αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

*φωτογραφίες αρχείου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top