Καρέ καρέ η ισχυρή έκρηξη σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ- Τουλάχιστον 12 νεκροί (Φώτο&Βίντεο)

Καρέ καρέ η ισχυρή έκρηξη σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ- Τουλάχιστον 12 νεκροί (Φώτο&Βίντεο)

Έκρηξη σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ, η οποία έχει προκαλέσει θύματα, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού πρακτορείου Ειδήσεων.

Όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και τα συνεργεία διάσωσης, ο μέχρι στιγμής απoλογισμός είναι τουλάχιστον 12 νεκροί. Στο σημείο της έκρηξης επικρατεί χάος.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC, η έκταση των ζημιών είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει και ένας κρατήρας πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έγινε επίθεση με βόμβα.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε έξω από ιερό και κοντά σε εμπορικό κέντρο, πάνω σε κεντρική διασταύρωση της Μπανγκόκ, προκλήθηκε από βόμβα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για βόμβα, αλλά δεν μπορώ να πω τί είδους, διεξάγουμε έρευνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πράουτ Ταβονσίρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.