ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομάδα εκτελεστών στην Τουρκία για να εκδικηθεί τον θάνατο Φαγιαλί

Ομάδα εκτελεστών στην Τουρκία για να εκδικηθεί τον θάνατο Φαγιαλί

O Χουσνού Φαγιαλί, αδερφός του δολοφονημένου T/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φαγιαλί έστειλε στην Τουρκία τέσσερις άντρες για να σκοτώσουν το άτομο που θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του αδερφού του, σύμφωνα με πηγές της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναμεταδίδει σήμερα πληροφορίες του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Halk TV. Ο Χαλίλ Φαγαλί ήταν ένα όνομα που έλεγχε την αγορά παράνομων στοιχημάτων αξίας 100 δισεκατομμυρίων ΤΛ, σημειώνεται. Είχε εμπλακεί σε μια σειρά ερευνών στην Τουρκία, αλλά κάθε φορά «κατάφερνε» να ξεφεύγει. Ο Φαγιαλί, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στην Τουρκία, καταζητείτο επίσης από τις ΗΠΑ με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος και της διακίνησης ναρκωτικών.

Το όνομα του Φαγιαλί ήρθε στην ατζέντα της Τουρκίας με τις αποκαλύψεις στα βίντεο του αρχηγού του οργανωμένου εγκλήματος Σεντάρ Πεκέρ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Φαγιαλί διέθετε αρχείο με υλικό για εκβιασμό Τούρκων πολιτικών. 

Προκειμένου να εκδικηθεί για τη δολοφονία του αδερφού του που έπεσε νεκρός σε ενέδρα στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στην κατεχόμενη Κερύνεια, ο Χουσνού Φαγιαλί έστειλε στην Τουρκία τέσσερα άτομα. Ο Χουσνού Φαγιαλί θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του αδερφού του τον Τζεμίλ Ονάλ που διαχειριζόταν τα οικονομικά του Χαλίλ Φαγιαλί. Οι τέσσερις άντρες έφτασαν στην Τουρκία στις 2 Ιουνίου από διαφορετικά αεροδρόμια. Όπως έγινε γνωστό από την τουρκική Ασφάλεια, «τρεις από τους τέσσερις της ομάδας έχουν ποινικό μητρώο για εγκλήματα όπως σκόπιμη βλάβη, απάτη, φθορά περιουσίας και σύσταση οργάνωσης για τη διάπραξη εγκλημάτων».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top