Απαγωγή στην Πάφο: Στο κελί τέσσερα πρόσωπα - «Άρπαξαν» 25χρονο και τον ξυλοκόπησαν

Απαγωγή στην Πάφο: Στο κελί τέσσερα πρόσωπα - «Άρπαξαν» 25χρονο και τον ξυλοκόπησαν

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση απαγωγής 25χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 25χρονος κατήγγειλε την Τρίτη ότι στις 10 Ιουλίου τον απήγαγαν τέσσερα πρόσωπα, αρπάζοντας τον δια της βίας από όχημα και ακολούθως τον μετέφεραν σε διάφορους χώρους, τον χτύπησαν και το απόγευμα της ίδιας ημέρας τον αφήσαν ελεύθερο. Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 28 ετών, 34 ετών, 35 ετών και 29 ετών.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, τα τέσσερα πρόσωπα προχώρησαν στην απαγωγή του διότι "τον θεωρούν ύποπτο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής που έγινε στην Πόλη Χρυσοχούς τις προηγούμενες ημέρες".

Aπό τη συγκεκριμένη κατοικία είχαν κλαπεί προ ημερών χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας πέραν των 70 χιλιάδων ευρώ. Ο 25χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE