LIKE ONLINE

Γιατί πρέπει όλοι να αφήνουμε ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγουμε για διακοπές

Γιατί πρέπει όλοι να αφήνουμε ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγουμε για διακοπές

Διανύουμε ένα ακόμα καλοκαίρι και άπαντες μετράμε αντίστροφα για την… σωτήρια αυτή ώρα που θα ξεκινήσει η άδειά μας και θα αρχίσουμε τα ταξίδια και τις διακοπές!

Ωστόσο, εάν σκέφτεστε να φύγετε διακοπές και να αφήσετε φαγητό στο ψυγείο, υπάρχει ένα κόλπο που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε πριν την αναχώρησή σας.

Πρόκειται για ένα απλό κόλπο, το οποίο ωστόσο θα σας δείξει κι εάν είναι ασφαλές να καταναλώσετε το φαγητό που αφήσατε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

Για παράδειγμα, μερικές φορές όταν φεύγετε, γίνονται διακοπές ρεύματος που ποτέ δεν πρόκειται να μάθουμε. Ωστόσο, ανάλογα με το πόση ώρα διαρκούν αυτές οι διακοπές, μπορεί ακόμα και να καταστραφούν τα τρόφιμα αποθηκεύονται στον καταψύκτη.

Γιατί πρέπει να αφήνετε πάντα ένα κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγετε για διακοπές

Για να μάθετε εάν αυτά τα είδη διατροφής είναι τόσο παγωμένα όσο τα αφήσατε, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό κόλπο πριν φύγετε από το σπίτι: γεμίστε ένα φλιτζάνι με νερό και το βάζετε στην κατάψυξη.

Όταν παγώσει, τοποθετήστε ένα κέρμα στην κορυφή και επιστρέψτε το στον καταψύκτη.

Αν βρείτε το νόμισμα στο κάτω μέρος του ποτηριού, όταν επιστρέψετε μετά από πολλές μέρες διακοπών, θα πρέπει να πετάξετε όλο το φαγητό αμέσως. Σημαίνει ότι το ψυγείο είχε μείνει χωρίς ρεύμα αρκετές ώρες με αποτέλεσμα το φαγητό σας να ξεπαγώσει και να ξαναψυχθεί, πράγμα το οποίο «χαλάει» πολλά φαγητά.

Εάν, πάλι, το κέρμα βρίσκεται στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε διακοπή ρεύματος και το φαγητό σας είναι τόσο καλό όσο όταν το πρωτοβάλατε στην κατάψυξη.

Αν το νόμισμα βρίσκεται στη μέση, σημαίνει ότι το ρεύμα κόπηκε για σύντομο χρονικό διάστημα και τα περισσότερα από τα είδη διατροφής σας είναι μάλλον ακόμα ασφαλή για κατανάλωση.

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top