ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε ο «Κλέων» στην Κύπρο και «χτυπά» 40αρι η θερμοκρασία - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Ήρθε ο «Κλέων» στην Κύπρο και «χτυπά» 40αρι η θερμοκρασία - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

Ασθενής ψηλή πίεση, αλλά και θερμή και ξηρή αέρια μάζα που προέρχεται από το συνοπτικό σύστημα Κλέων, αρχίζουν να επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και σύντομα τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα αρχικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Το απόγευμα ωστόσο, τοπικά στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 38 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι αίθριος αλλά και ιδιαίτερα θερμός.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή, αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ωστόσο, η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ την Κυριακή αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει όμως, αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Να σημειωθεί ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση που θα έχει ισχύ από τις 11 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top