Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο «Survivor all Star»

Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο «Survivor all Star»

Το «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε και φέτος το βράδυ της Τρίτης, 11 Ιουλίου, στο Ανοιχτό Θέατρο στο Άλσος Γαλατσίου, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν κατάφερε να κάνει δικό του το πολυπόθητο έπαθλο, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Λίγο μετά το πέρας του ριάλιτι επιβίωσης, ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στο Instagram κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση και ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή τη στήριξη!!! Για εμένα εσείς είσαστε το μεγαλύτερο έπαθλο! Με τόση αγάπη πότε κανείς δεν είναι χαμένος!! Εσείς όλον αυτόν τον καιρό ήσασταν η δύναμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE