ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε άρση αφορισμού του Πιτσιλλίδη

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε άρση αφορισμού του Πιτσιλλίδη

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε την άρση αφορισμού του Ανδρέα Πιτσιλλίδη, σύμφωνα με τον θεολόγο Θεόδωρο Κυριακού.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε ότι σύμφωνα με δικές του εσωτερικές πληροφορίες τα μέλη της ιεράς συνόδου έλαβαν την απόφαση, στην σημερινή (13/07), συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Παγκράτιου Μερακλή, ο Κυριάκου είπε ότι ίσως να δυσκολέψουν τα πράγματα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «ελπίζω να μην του κάνουν μια δεύτερη δίκη, να τελειώνουν γιατί το αξίζει ο Παγκράτιος μετά από 25 χρόνια τέτοιας ταλαιπωρίας»

Συνέχισε τονίζοντας ότι:«μου είπε ο Ανδρέας πως ήταν μια σύντομη διαδικασία, σε πέντε λεπτά τέλειωσε η διαδικασία ενώ τώρα περιμένουν για τον Παγκράτιο»

«Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης παρουσίασε ενώπιον την Ιεράς Συνόδου τις θέσεις που είχε δώσει με το γραπτό σημείωμα του. Πλέον δεν υπάρχει κανένας αφορισμένος» είπε στη συνέχεια, αναφέροντας πως ο Α. Πιτσιλλίδης, δεν δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση γιατί είναι σε κατάσταση συγκίνησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top