LIKE ONLINE

Με αυτή τη φράση δεν πρέπει ποτέ να ξεκινάτε μια συζήτηση

Με αυτή τη φράση δεν πρέπει ποτέ να ξεκινάτε μια συζήτηση

«Επενδύστε στον εαυτό σας. Ένας εύκολος τρόπος για να γίνετε 50% πιο πλούσιοι από ότι είστε τώρα, είναι να ‘ακονίσετε’ τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας».

Είναι λόγια του Warren Buffett. Ο διάσημος επενδυτής γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της επικοινωνίας.

Αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά τις δεξιότητές σας, τότε δεν έχουν κανένα νόημα οι προσπάθειες να τις αποκτήσετε.

Ακόμα κι αν αποτελείτε το δυνατότερο μυαλό μέσα σε ένα δωμάτιο, παίζει κομβικό ρόλο το να καταφέρετε να μεταδόσετε αυτά που θέλετε στους άλλους, ειδάλλως το μυαλό σε εκείνη την περίπτωση δεν θα παίζει κανέναν ρόλο.

Ακόμα κι αν φτιάξετε το καλύτερο project στον κόσμο, αν δεν καταφέρετε να πείσετε τους ανθρώπους για την χρησιμότητα του, και να επικοινωνήσετε σωστά όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, δεν έχει κανένα νόημα.

Τα λόγια που χρησιμοποιείτε, παίζουν τον ρόλο τους. Μην υπονομεύετε το μήνυμά σας, χρησιμοποιόντας λάθος λέξεις και φράσεις.

Σήμερα, θα αναφερθούμε σε μια φράση, η οποία μπορεί να μοιάζει αθώα, όμως… μπορούν να σας σαμποτάρει.

Ας δούμε την φράση αυτή…
«Για να είμαι ειλικρινής…»

Είναι μια κόκκινη γραμμή για τους συνομιλητές σας γιατί τους κάνει να αναρωτιούνται: Μόλις τώρα αρχίζετε να λέτε την αλήθεια;

Ήταν όλα όσα δηλώσατε προηγουμένως ένα μεγάλο παλιό ψέμα; Αν λες την αλήθεια, δεν χρειάζεται να το τονίζεις με κάθε ευκαιρία. Απλά πες αυτό που θες να πεις.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top