Τρέχει η Πυροσβεστική - Πυρκαγιά και στην Άλασσα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τρέχει η Πυροσβεστική - Πυρκαγιά και στην Άλασσα - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά τρέχει και σήμερα (17/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην βιομηχανική περιοχή Γερίου, ξέσπασε και νέα πυρκαγιά στην περιοχή της Άλασσας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά μέχρι στιγμής κατεύκασε μισό εκτάριο άγριας βλάστησης, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ένα από το Τμήμα Δασών, ενώ τις προσπάθειες ενισχύει και φορητή μονάδα πυρόσβεσης της εθελοντικής ομάδας Reaction.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Kitasweather στο Facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.