ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς

Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς

Στην σελίδα Airbnb ρώτησε αν έπρεπε να χρεώσει του πελάτες του καταλύματός της που βρίσκεται σε περιοχή όπου είχε ξεσπάσει φωτιά.

Πολλά ήταν τα πύρινα μέτωπα χτες στην χώρα λόγω της φωτιάς που ξεκίνησε στον Νέο Κουβαρά Αττικής. Μάλιστα φωτιά ξέσπασε και στο Λουτράκι, ενώ δύσκολη παραμένει η κατάσταση στα Δερβενοχώρια.

Αρκετές περιουσίες καταστράφηκαν ενώ -δυστυχώς- πολλά ήταν τα ζώα που κάηκαν.

Ωστόσο μπροστά σ' αυτή την καταστροφή υπήρξαν και αδιανόητες καταστάσεις, όπως η περίπτωση μιας ιδιοκτήτριας Airbnb η οποία έκανε απίστευτη ερώτηση, εν μέσω πυρκαγιών και έχει γίνει viral προκαλώντας αγανάκτηση.

Συγκεκριμένα, στην σελίδα Airbnb ρώτησε αν έπρεπε να χρεώσει του πελάτες του καταλύματός της που βρίσκεται σε περιοχή όπου είχε ξεσπάσει φωτιά, οι οποίοι έφυγαν λόγω της φωτιάς στο σημείο.

«Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα. Έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στις γύρω περιοχές της Σαρωνίδας κάτι το οποίο κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική για τους guests. Οι guests αποχώρησαν. Τι προβλέπεται και τι θεωρείτε σωστό; Επιστροφή χρημάτων; Θα ζημιωθώ εγώ ή απλά είναι άτυχος ο guest καθώς δεν ευθύνομαι για πυρκαγιές που τυχαίνουν σε γύρω περιοχές. Θα ήθελα την γνώμη σας με σκοπό να βοηθήσετε», έγραψε η ιδιοκτήτρια του Airbnb.

Φωτιά Airbnb

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε-εύλογα- πολλές αντιδράσεις αφού την στιγμή που καίγονταν τόσες περιοχές και περιουσίες, ενώ υπήρξαν και απώλειες ζώων, ένας άνθρωπος σκεφτόταν τον τρόπο που θα μπορούσε να μην ζημιωθεί οικονομικά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top