ΕΛΛΑΔΑ

«Είχε εκζέματα και του έβαλα λαδάκι» λέει ο ιερέας για τον τουρίστα που άλειψε γυμνό σε μοναστήρι της Ρόδου

«Είχε εκζέματα και του έβαλα λαδάκι» λέει ο ιερέας για τον τουρίστα που άλειψε γυμνό σε μοναστήρι της Ρόδου

Ο ιερέας δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν με τον 30χρονο Εσθονό τουρίστα. Ο τελευταίος έκανε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η Ρόδος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Ο τουρίστας κατέθεσε μήνυση και ο ιερέας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα έγιναν. Όπως φέρεται να είπε, άλειψε τον 30χρονο με λάδι επειδή διαπίστωσε πως στο σώμα του, υπήρχαν εκζέματα. Υποστηρίζει πως δεν έκανε κάτι ανάρμοστο και δήλωσε έκπληκτος από τον θόρυβο και την έκταση που πήρε το θέμα.

Στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και σε ρητή δικάσιμο στις 11 Σεπτεμβρίου του 2023 παρέπεμψε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου τον εφημέριο που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία αλλοδαπού τουρίστα.

Ο 30χρονος Εσθονός υπέβαλε μήνυση εις βάρος του εφημέριου μοναστηριού στη Νότια Ρόδο, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τελικώς συνέλαβαν τον 49χρονο ιερέα, κάτοικο δημοτικής κοινότητας στην δυτική πλευρά του νησιού.

Ο αλλοδαπός, όπως έγραψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», κατέθεσε πως μαζί με μία φίλη του επισκέφθηκαν τη Μονή. Εκεί αγόρασε έναν σταυρό τον οποίο ξέχασε και επέστρεψε την επόμενη μέρα αφού τον ενημέρωσε ο εφημέριος με γραπτό μήνυμα στο κινητό.

Εκεί ο ιερέας, όπως υποστηρίζει ο τουρίστας, του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο για επισκέπτες προκειμένου να του κάνει ένα δώρο. Όταν μπήκαν στο δωμάτιο όπως ισχυρίζεται ο τουρίστας, ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και να βγάλει τη μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι. Τότε ο τουρίστας απόρησε αν αυτό είναι μία συνήθης διαδικασία στην Ελλάδα και ο καταγγελλόμενος τον διαβεβαίωσε όπως ισχυρίζεται ο 30χρονος πως είναι.

Στη συνέχεια όπως υποστηρίζει ο καταγγέλλων, ο εφημέριος του άλειψε τα γεννητικά του όργανα με το λάδι γεγονός που τον έφερε σε αμηχανία, χωρίς όμως να του ζητήσει να σταματήσει λόγω της εμπιστοσύνης που του γέννησε.
Μετά από το περιστατικό ο τουρίστας όπως ισχυρίζεται αποφάσισε να προσφύγει στις Αρχές για να διαπιστώσει αν όντως αυτά που του είπε ο εφημέριος ισχύουν.

Τι υποστηρίζει ο ιερέας
Από την άλλη, ο εφημέριος εξεταζόμενος ενώπιον των Αρχών υποστηρίζει ότι ο τουρίστας επισκέφθηκε τη Μονή με τη φίλη του και κατά την συζήτηση που είχαν ο καταγγέλλων του εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει νονός και η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από την πίστη και την Ορθοδοξία.

Τον 30χρονο ο εφημέριος όπως υποστηρίζει τον ξενάγησε και στο ιερό όπου τον σταύρωσε με λάδι από το καντήλι της Παναγίας στο μέτωπο, στα χέρια, στην πλάτη και στο στήθος. Τότε ήταν που ο εφημέριος παρατήρησε όπως διατείνεται ότι είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο σώμα του, τα οποία πιθανολόγησε πως πρόκειται για εκζέματα. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν τηλέφωνα και αποχαιρετήθηκαν.

Αφού ο 30χρονος έφυγε με τη φίλη του ο εφημέριος παρατήρησε πως ξέχασε τον σταυρό που είχε αγοράσει και τον ενημέρωσε να πάει να τον πάρει και εκείνος του απάντησε πως θα περάσει την επόμενη μέρα για να συνεχίσουν και την κουβέντα τους η οποία του άρεσε πολύ.

Την επόμενη μέρα, όπως ισχυρίζεται ο εφημέριος θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης έτσι ώστε να μπορέσει να του ανοιχτεί και να γίνει μία σωστή κατήχηση του πρότεινε εάν τον εμπιστεύεται να του βάλει λαδάκι στο σώμα στα σημεία που είχε δει τα εκζέματα.

Στη συνέχεια όπως είπε, αφού ο τουρίστας δέχθηκε τον ακολούθησε στο καθιστικό όπου η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το παράθυρο ανοιχτό και άρχισε να τον αλείφει με το λάδι στα σημεία που είχε εκζέματα. Τότε παρατήρησε όπως υποστηρίζει ότι είχε εκζέματα μεγάλης έκτασης και στους μηρούς και τον ρώτησε αν θέλει να του βάλει και σε αυτό το σημείο.

Τότε ο 30χρονος τουρίστας κατέβασε το εσώρουχό του και συνέχισε να τον αλείφει ώσπου τον άλειψε από την κορυφή μέχρι τα πόδια χωρίς να προβεί σε κάποια ανάρμοστη πράξη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μέρα προκειμένου να συνεχίσουν την κουβέντα τους για τα θέματα που απασχολούσαν τον 30χρονο.

Πηγή: dimokratiki.gr

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top