ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεκρός στη Λεμεσό: Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα – Φορούσε ρούχα και παπούτσια

Νεκρός στη Λεμεσό: Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα – Φορούσε ρούχα και παπούτσια

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα που εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δήλωση του ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου, o άγνωστος άνδρας έφερε είδη ένδυσης και υπόδησης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7 το πρωί δόθηκε πληροφορία στην αστυνομία από πολίτη ότι στο θαλάσσιο χώρο του Εναερίου εντοπίστηκε να επιπλέει 150 περίπου μέτρα από την ακτή, πίσω από τους κυμματοθράυστες αλλοδαπός άνδρας αγνώστων στοιχείων ηλικίας περίπου 35 με 40 χρόνων.

Ενημερώθηκαν οι ναυαγοσώστες της περιοχής οι οποίοι μετέφεραν τον άγνωστο άνδρα στη στεριά, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία. Από έλεγχο των νοσηλευτών του ασθενοφόρου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν ζωτικά σημεία και υπήρχε ακαμψία.

«Στη σκηνή μετέβησαν αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού καθώς και του τοπικού αστυνομικού σταθμού πόλεως όπου επιθεώρησαν τη σορό και δεν διαπιστώθηκαν εμφανείς εξωτερικές κακώσεις, ενώ ενημερώθηκε σχετικά η ιατροδικαστής», σημείωσε ο κύριος Βασιλείου.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η νενομισμένη νεκροτομή.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το επεισόδιο αυτό ή για τον άγνωστο άνδρα, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού τον αξιωματικό υπηρεσίας ή στη γραμμή του πολίτη στο 1460 με σκοπό να βοηθήσει στον εντοπισμό των στοιχείων του προσώπου που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top